місто Киев образование НОВОСТИ місто Киев

У Києві відбудеться 13-й Всеукраїнський дитячий STEM-фестиваль робототехніки ROBOTICA+ROBOfirst

Сейчас читают: 465
womo.ua

29-30 травня ВДНГ прийматиме унікальних роботів та майбутніх українських винахідників та винахідниць. Діти з усієї України дивуватимуть робототехнічними рішеннями, знаннями з програмування, інженерії та архітектури.  Цьогоріч фестиваль відбуватиметься вже в тринадцяте.

2500 юних винахідників та винахідниць сконструюють та запрограмують понад 600 роботів та презентуватимуть власні інноваційні рішення глобальних проблем.

В рамках фестивалю відбудеться Національний відбір на World Robot Olympiad – одну з найпрестижніших світових олімпіад з робототехніки.

За право представляти Україну на міжнародному рівні змагатимуться 57 команд. На відвідувачів фестивалю чекатимуть змагання роботів, зона квадрокоптерів DJI RYZE TELLO EDU та роботів DJI ROBOMASTER EP/EP CORE, битва роботів-сумоїстів, архітектурний конкурс з LEGO від партнерів фестивалю STEM-школи INVENTOR тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA