смерть Нео війна

У боях за Бахмут загинув режисер і керівник дитячого театру "Казка"

Сейчас читают: 471
hochu.ua

Український режисер, актор, драматург, керівник дитячого театру "Казка" Дмитро Кравець загинув у боях з окупантами. Уродженець Харкова воював на Донецькому напрямку, а його життя обірвалося в боях за Бахмут, який уже тривалий час залишається однією з найгарячіших точок.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Про смерть Дмитра Кравець повідомив голова обласної організації ВО "Свобода" Юрій Нехода у Facebook.

Чоловік пригадав останню розмову з другом напередодні його загибелі та розповів, що Кравець завжди тверезо оцінював свої можливості та намагався допомогти всім, чим тільки міг."Я не воїн, можу тільки допомагати побратимам, мотивувати їх і підтримувати".

Так сказав Дмитро в останній розмові, сором'язливо оцінюючи свої бойові досягнення. Завжди готовий до виконання найскладніших завдань, чи то в комп'ютерному дизайні, чи то в мультиплікації, чи то в написанні п'єси або сценарію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA