Україна Нео Україна

Той, що вижив: Масі Найєм у рекламній кампанії Indposhiv

Сейчас читают: 683
vogue.ua

Український адвокат, громадський діяч та військовослужбовець Масі Найєм, який на початку літа був тяжко поранений на фронті і втратив одне око, став головним героєм нової рекламної кампанії Indposhiv – українського бренду чоловічого одягу. "Минулого року ми запустили лінійку Indposhiv Casual – колекції готового чоловічого одягу, пошиті за стандартами bespoke.

У цих колекціях ми намагалися відобразити те, як бачимо собі гардероб сучасного українського чоловіка. У 2022 році змінилося все - і ставлення до одягу, і уявлення про те, яким тепер він має бути.

Змінилися і наші клієнти. Раніше ми визначали їх як чоловіки, котрі зробили себе самі. З 24 лютого до цього визначення додалося "і привели нашу країну до перемоги", – розповідає засновниця бренду Катерина Возіанова. – Нашою кампанією та нашою колекцією ми хочемо показати, через що зараз проходить Україна, через що проходять наші чоловіки, як трансформується "українська чоловіча мода", яка вже ніколи не буде просто одягом".

Сам Найєм, який у зніманні зняв пов'язку з ока, із гумором прокоментував участь у рекламній кампанії. Супроводивши фото словами: "Красивіше я все рівно вже не буду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA