книги саморозвиток

Топ-5 порад юним дівчатам з книги «Майже доросла: книга про і для дівчат»

Сейчас читают: 244
cosmo.com.ua

Сучасний глобальний світ перманентно змінюється. Попри стереотипи, які досі нерідко трапляються, роль жінки у сучасному світі більше не зводиться до «вправної господині та мами трьох діточок».

Проте підліткам-дівчаткам бракує реальних життєвих порад: як прийняти своє тіло, домовитися з дорослими, навчитися відстоювати власні кордони, розповісти про переживання чи страхи, обрати професію, стати впевненою у власних силах і ще безліч питань.

Юні українські дівчатка потребують актуальних, не клішованих порад (від блогерів, батьків чи сучасних авторів). Порад, що можуть запропонувати не лише інформацію про те, як правильно фарбуватися чи варити борщ, а й про те, як відповідати на виклики та кризи підліткового періоду.

Порад, що стосуються тем внутрішнього світу, психологічної підготовки до дорослого життя, важливості самореалізації, проблеми порозуміння з родиною, друзями, цифрової безпеки та захисту себе в мережі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA