ТОП книг з саморозвитку

Сейчас читают: 694
womo.ua

Книги для саморозвитку, мабуть, один з головних «книжкових» запитів на всіх мовах і у всіх пошукових системах. Ми прагнемо покращувати себе, і, відгукуючись на наш заклик, видавництва буквально випускають все нові та нові книги в жанрі «Саморозвиток».

Але як зорієнтуватися в потоці книг про роботу над собою, своєю ефективністю і тому, як безперервно досягати поставлених цілей?

WoMo зібрав персональний топ книг з саморозвитку. Rework. Ця книжка змінить Ваш погляд на бізнес Видавництво: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» Автори: Джейсон Фрайд, Девід Хейнмейер Ханссон Настав час відкинути традиційні уявлення про ведення бізнесу!

Довідайтеся, як започаткувати справу чи вдосконалити власний бізнес. Автори крок за кроком навчать вас, як почати справу, пояснять, чому вам треба менше, ніж ви думаєте, порадять, як зробити так, щоб про вас дізналися, порекомендують, кого і коли варто взяти на роботу, а також як з усім цим упоратися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA