аромат парфуми парфумерія

ТОП-3 нетрадиційних способів нанесення парфумів

Сейчас читают: 409
hochu.ua

Традиційно усі звикли наносити парфуми на зону грудної клітки або за вуха. Однак є чимало способів, як одягнутися в улюблений аромат, аби він гарно тримався і залишав за собою смачний шлейф.

Раніше ми писали про те, які аромати вважаються природними антидепресантами, а тепер розкажемо, як ще можна нанести парфуми.Існують різні способи нанесення ароматів, які залишать незабутній, смачний шлейф.

Розглянемо нетрадиційні варіанти, які сподобаються жінкам і чоловікам, які поруч.Розпиліть улюблений аромат парфумів на гребінець, і розчешіть ним чисте, висушене волосся.

Парфум буде триматися доволі довго у будь-яку погоду, огортаючи все тіло улюбленим ароматом. Читати також Аромати, які завжди запам'ятовують чоловіки: 3 найкращі жіночі парфуми Якщо говорити про ароматний шлейф, то потрібно наносити парфуми не на грудну клітку, і навіть не за вухами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA