волосы Нео

Тонке, нормальне, жорстке: як зміцнити й прискорити ріст волосся різного типу

Сейчас читают: 989
vogue.ua

Міцне й довге волосся завжди було показником добого здоров'я, тому досі багато хто з нас про нього мріє. Без сумніву, в сучасному світі ми переживаємо багато стресу, через який передусім страждає волосся.

У цьому матеріалі експерти розповідають, як підтримати здоров'я волосся різного типу. Тонке волосся – це найніжніший і найкрихкіший тип волосся. "Тонке волосся вирізняється маленьким діаметром пасм", – каже дерматологиня Денді Енгельман. "Тонке волосся дуже м'яке і легке, воно схильне до ламкості і складніше піддається укладанню через відсутність об'єму".

Якщо у вас тонке волосся, радше за все, воно швидко забруднюється і ви його часто миєте. Сертифікована трихологиня Бріджітт Гілл рекомендує очищати тонке волосся за допомогою шампуню на основі глини та вівса. "Ці інгредієнти допоможуть регулювати вироблення шкірного сала, не порушуючи при цьому шкірний бар'єр або мікробіом", – пояснює Гілл.

Також тонке волосся потребує якісного зволоження. "Тонке волосся швидко стає сухим і ламким, якщо ви не зволожуєте його належним чином", – пояснює Ісфахан Чемберс-Гарріс, вчена-біомедик, трихологиня і експертка з натурального волосся.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA