Россия Украина люди Нео Россия Украина

Співача Шер зазначила важливість підтримки Заходу для України

Сейчас читают: 513
vogue.ua

Співачка Шер, яка однією з перших підтримала Україну, запропонував розтошувати у себе вдома українських біженців, знову привернула увагу до війни на українських територіях.

Шер опублікувала у своєму Twitter-акаунті статтю із заголовком «Як західна наступальна зброя може допомогти Україні перемогти росію».

Матеріал Європейської Ради з міжнародних відносин наголошує на важливості підтримки Заходу, особливо надання зброї, яка може сприяти якнайшвидкому припиненню вогню та перемоги України. «путін вже несе відповідальність за мільйони біженців, жінок і дітей та майбутній голод до 500 мільйонів людей у світі через те, що не буде врожаю пшениці», — додала співачка.

How Western offensive weapons can help Ukraine defeat Russia European Council on Foreign Relations Putin is already responsible for Millions Of Refugees,WOMEN & CHILDREN,& Coming Famine For up to 500Mill in the,BECAUSE THERE WILL NO WHEAT CROP https://t.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA