місто Софія Streetstyle Нео місто Софія

Streetstyle: як носити картату спідницю не в стилі шкільної уніформи

Сейчас читают: 641
vogue.ua

Деконтекстуалізація картатої спідниці з естетики шкільної форми може бути складною, та хороша новина полягає в тому, що цей елемент гардеробу більш універсальний, ніж здається, аж до того, що він допускає всі види інтерпретацій.

І, як завжди, вуличний стиль є підтвердженням цього, подарувавши нам протягом останніх Тижнів моди цілу низку натхнення, аби носити спідницю з картатим принтом у вишуканому образі.

Vogue. ua зібрав найкращі виходи streetstyle-зірок та зʼясував, як стильно носити картаті спідниці цієї осені. Високим шкарпеткам, лоферам та білій сорочці судилося супроводжувати спідницю в клітинку, та перший крок до деконтекстуалізації цього одягу з підліткового всесвіту – це зробити ставку на протилежні речі.

Наприклад, замість того, щоб використовувати такий тип нейтральних основ, обирайте одяг та аксесуари, які не мають нічого спільного зі серйозністю академічної естетики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA