секс оргазм сексуальність

Стогони, крики, і подряпана спина? Як насправді розпізнати жіночий оргазм

Сейчас читают: 130
hochu.ua

Багато жінок симулюють оргазм, а не отримують. Одна із причин цього в “пастці симуляції”, про яку ми вже писали. То як розпізнати жіночий оргазм?В порно жінки кінчають з криками, стогонами та закоченими в “неземному задоволенні” очима від одного вигляду ерегованого члена.

А інфополе все ще подекуди майорить жовтушними заголовками по типу “7, 10, 25 видів жіночого оргазму”. Читати також Моряки та морячки червоних морів не бояться: гайд по сексу під час місячних Оргазм має складний механізм.

В його основі лежить безумовний рефлекс, який підкріплює сукупність сексуальних реакцій. Біологічно він виконує функцію заохочення до сексуальної активності та, як наслідок, збільшенні імовірності розмноження.

У жінок цей фізіологічний стан характеризується наростаючою напругою, пришвидшеним диханням, серцебиттям. Також активуються мозкові структури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA