стрижка Нео догляд за волоссям

Три короткі стрижки, які можуть начисто зіпсувати ваш образ (ФОТО)

Сейчас читают: 151
hochu.ua

З віком багато жінок віддають перевагу коротким стрижкам, відмовляючись від своїх довгих локонів. Чому? В міру старіння волосся втрачає густоту і блиск, а короткі зачіски часто надають свіжішого і стильнішого вигляду, проте іноді вони можуть і знатно зіпсувати зовнішність.

Читати також Полуничний блонд і контуринг – стилісти назвали наймодніші кольори волосся на літо 2023 року Певні короткі стрижки додають жінкам втомленого вигляду, виділяючи зморшки та інші недосконалості шкіри.

Якщо ви бажаєте виглядати свіжо, молодо та красиво, то уникайте цих трьох стрижок!Стрижка каре з прямим чубчиком має рівний зріз, який може підкреслити навіть непомітні зморшки на обличчі та надати зовнішності більше грубості і втоми.

А якщо чуб густий, то він ще й змусить володарку такої зачіски виглядати старшою за свій вік. Зараз каре з прямим чубчиком знаходиться на піку популярності, але якщо вам важливо виглядати свіжо і молодо, віддавайте перевагу багатошаровим асиметричним стрижкам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA