фразы

"Стань тим, хто ти є"

Сейчас читают: 701
psy-practice.com

"Стань тим, хто ти є".Безумовно, кожен і часто зустрічав чи цю, чи схожі мотиваційні цитати, що по своїй суті несуть популярний останні десятиліття соціальний імператив “стань краще”.

Адже поки що “я ще не та ким могла б бути, тому що ще не відповідаю своїй сутності, і тільки стаю кращим, більшим і іншим”. Певною мірою це слугує надією і втіхою.Проте якщо надто поверхнево і загально слідувати цьому постулату, можна помилитись з приводу своїх меж та можливостей, своєї суті. “Адже так, я, по факту, значно більше і краще, кращий поет, художник, видатніший журналіст чи інше.

І яка б не була вірна думка, що людина завжди знаходиться в розвитку та динаміці, вона не звільняє нікого від обов’язку Тут і Зараз. (А.

Ленгле)Адже Я, по суті означає Я є Тут і Зараз. Я завжди вже була і є тим ким могла стати. Я можу розвиватись, збільшувати межі своєї самості й світогляду, навиків і т.д, але я у своїй сутності не стану іншою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA