місто Запоріжжя Холостяк зірки новини шоубізнес місто Запоріжжя

Стали батьками та зазнали невдач у особистому житті: як склалася доля головних героїв "Холостяка" та "Холостячки"

Сейчас читают: 145
hochu.ua

У 2010 році на українському телебаченні стартував перший сезон романтичного реаліті "Холостяк". Шоу мало неймовірний успіх, тому продюсери вирішили продовжувати зйомки.

А вже за 10 років, 2020 році, на тому ж телеканалі СТБ з'явився проєкт "Холостячка", в якому вже дівчата обирають потенційного нареченого.

Редакція HOCHU.ua вирішила розповісти, як склалося життя у всіх героїв телешоу. Читати також Ср*ч продовжується: "Холостяк" Топольський заблокував в Інстаграмі власного похресника — сина Слави Дьоміна Перед продюсерами шоу постало головне питання – кого обрати першим героєм, ним став американський хореограф Максим Чмерковський, який народився в Одесі.

Чоловік раніше в інтерв'ю зізнавався, що не одразу ухвалив рішення брати участь у подібному проєкті. Проте все ж таки вирішив спробувати побудувати стосунки з українкою, у фіналі обрав перекладачку з Києва Олександру Шульгіну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA