новини шоубізнес діти знаменитостей новонароджений

Стала мамою вдруге! Ріанна народила: вже відома стать малюка

Сейчас читают: 208
hochu.ua

Популярна виконавиця з Барбадоса  Ріанна народила другу дитину. Вперше співачка стала мамою у травні минулого року. Як виявилося, з другим малюком виконавиця вирішила не тягнути.

Про народження дитини музикантки повідомило авторитетне  видання Media Take Out. Про поповнення в сім'ї медійникам повідомили близькі Ріанни та її чоловіка, відомого реп-виконавця ASAP Rocky.

Повідомляється, що знаменитість народила доньку. Також говориться, що малеча надзвичайно схожа на відому маму. Читати також Справжній рекорд: Ріанна стала першою жінкою, 10 пісень якої підкори відмітку в 1 мільярд прослуховувань на Spotify Друзі зіркового подружжя повідомляють, що пологи Ріанни пройшли без особливих складнощів.

Наразі новоспечена мама знаходиться у маєтку у  Лос-Анджелесі та набирає оптимальних кондицій після пологів.Варто зауважити, що про вагітність барбадоської зірки стало відомо в середині лютого цього року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA