Emma Brewin Аксессуары Нео Emma Brewin

Рожева панама — головний аксесуар цього літа

Сейчас читают: 436
vogue.ua

Літо вже не за горами, і ми знаємо напевне, у чому будемо зустрічати теплий сезон. Гурт Kalush Orchestra на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2022" приніс Україні перемогу, зробивши рожеву панаму найвпізнаванішим та найбажанішим аксесуаром сезону.

Vogue. ua зібрав яскраві приклади стилізації цього предмету гардеробу, у який варто вбратися на ще одну перемогу! Знайти улюблений варіант можна як в іноземних брендів, так і в українських.

Французська марка Lastelier, що спеціалізується на виготовленні сумок та головних уборів, представила своє бачення тренду – рожеву панаму, зроблену з прозорого вінілу.

Головний убір рожево-нюдового відтінку є у Ruslan Baginskiy, а за яскравою моделлю варто звернутися до українського бренду SHKOURA – саме його обрав Олег Псюк, фронтмен гурту Kalush Orchestra, для свого переможного виступу на "Євробаченні-2022".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA