сон сонник

Сон і число місяця: оберіть дату і дізнайтеся, чи здійсниться ваше сновидіння

Сейчас читают: 698
hochu.ua

Сни збуваються не кожен раз. Віщуни визначили дні тижня, а також дати, коли люди зазвичай бачать віщі сни. Раніше ми писали про те, коли у ясновидиці Вангелії з'явився дар передбачувати майбутнє і розтлумачувати сновидіння, а тепер розкажемо, в які числа сон може стати реальністю.Езотерики розповіли, чи здійсниться ваш сон у залежності від того, якого числа ви його побачили, пише orakul.com.1 — віщують добрі новини, здійснюються максимально точно Читати також Сон про коня: віщуни розтлумачили, чого чекати сновидцю 2 — пусті сни, на які не варто звертати увагу3 — швидко здійснюються4 — аби цей сон здійснився, варто почекати5 — сон має позитивне значення6 — здійснюються, але не скоро7 — щасливі сни, але нікому про них не розповідайте Читати також Чи можна лізти у воду?

Віщуни розтлумачили сон про плавання 8 — сни притягують здійснення мрій9 — сни швидко здійснюються і обіцяють успіх10 — сни можуть здійснитися, але знаменують проблеми11 — сни здійснюються упродовж 11 днів, приносять щастя Читати також Били посуд уві сні?

Віщуни розтлумачили ваш сон 12 — швидко здійснюються13 — чекайте неприємностей14 — невдалі сни15 — сни здійсняться дуже швидко і дуже благодатно16 — сни не здійсняться, нічого важливого не пророкують17 — успішні сни, зазвичай здійснюються упродовж 20 днів18 — сни притягують гроші та нові покупки19 — сни означають негаразди в стосунках20 — швидко здійснюються21 — здійснюються, притягують радісні події22 — сни, які можуть попередити про неприємності: розтлумачте деталі і подбайте про себе Читати також Бігли чи тікали?

Віщуни розповіли, що знаменує такий сон 23 — швидко здійснюються24 — радісні сни, віщі25 — сни про брехню26 — сни задоволення27 — беззмістовні, не мають ніякого значення28 — сни попереджають про

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA