интервью хамство день журналиста вибір редакції

Сміх скрізь сльози: зірки серіалів про стосунки з журналістами

Сейчас читают: 248
womo.ua

Акторам фактично неможливо уникнути спілкування з медійниками, адже кожний серіал знімається під щільним інформаційним супроводом.

Зазвичай акул пера цікавить все – локації, костюми, ролі, трюки. Але напередодні Дня журналіста Womo.ua розпитав виконавців головних  ролей про їх досвід роботи з представниками медіа.

Актор Артемій Єгоров Зірка серіалів ICTV2 «Розтин покаже», «Гарячий» та інших  вважає, що публікації журналістів позитивно вплинули на його кар’єру, особливо спочатку, коли актор робив свої перші кроки у професії. «Мені запам’яталась одна з перших публікацій: у 2016-му на Одеському кінофестивалі я дав велике інтерв’ю одному з місцевих журналів.

Це була перша значна публікація про мене як актора: інтерв’ю вийшло добрим і позитивним. На жаль, в мене не збереглося в пам’яті ім’я журналіста, але я вдячний за ту одну з перших статей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA