средства по уходу Нео

Skin Cycling — останній тренд TikTok, одностайно схвалений дерматологами

Сейчас читают: 968
vogue.ua

Skin cycling — новий б’юті-тренд, який захопив TikTok, про що яскраво свідчать 3,5 мільярда переглядів хештегу. Цей метод аж ніяк не дивний та не безглуздий (як це часом трапляється на платформі, де правлять бал джензери).

Циклічний догляд за шкірою насправді має сенс і безліч переваг, за словами багатьох косметологів і дерматологів. Але що це таке?"Концепція такого циклічного догляду передбачає нічне піклування за шкірою за чіткою схемою: застосування активних інгредієнтів лише в певні дні, після чого влаштування періоду «відпочинку, — пояснює докторка Алексіс Граніт. – Найпопулярнішим є чотириденний цикл, який зазвичай охоплює використання активних інгредієнтів протягом двох ночей на тиждень, після чого дві ночі відпочинку — і повторення".

Ідея полягає в тому, що циклічний догляд може запобігти порушенню шкірного бар’єру через надмірне використання активних інгредієнтів, – і водночас це чудовий спосіб налагодити послідовну та ефективну процедуру, яка допомагає шкірі працювати дійсно оптимально.

Нью-йоркська дерматологиня Вітні Боу, яка стоїть за концепцією, поділилася в TikTok своїм баченням ідеальної процедури відновлення шкіри. "Потрібно очистити шкіру, витерти її насухо, а потім нанести відлущувальний засіб", — пояснює докторка Боу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA