Олег Собчук Юбилей Концерт рок-группа Олег Собчук

Симфонічний оркестр, зіркові гості і легендарні хіти: гурт СКАЙ відзначив своє 20-річчя

Сейчас читают: 820
hochu.ua

17 жовтня у Жовтневому палаці легендарний гурт СКАЙ зіграв великий ювілейний концерт на честь свого 20-річчя. У неймовірному супроводі симфонічного оркестру Збройних Сил України та хору — гості почули кращі хіти рок-легенди, а також стали першими слухачами пісень з нового альбома.Цього ж дня свій День народження святкував і незмінний фронтмен гурту Олег Собчук, якого постійно зворушливо поздоровляли не тільки глядачі,  а й зіркові гості, з якими артист співав в цей вечір дуети — Злата Огнєвіч, Арсен Мірзоян, гурти Без Обмежень і Kozak System.

Олег Собчук поділився враженнями:Без перебільшення — це був наймасштабніший і найграндіозніший концерт в історії гурту СКАЙ.

І це був найкрутіший День народження в моєму житті. Емоції просто зашкалювали. Пів-залу плакали. Здавалося, що цієї енергії нам вистачить на все життя.Зазначимо, що цю концертну програму СКАЙ вже зовсім скоро планує грати в інших містах України.Тож слідкуйте за соціальними мережами гурту, що б не прогавити можливість

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA