контакт лайфхак Нео комахи

Швидко та без хімії: які народні засоби допоможуть відлякати мошок

Сейчас читают: 643
hochu.ua

Влітку, за традицією, у наше життя вириваються комарі та мошки. Про те, як позбутися перших "друзів" ми вже розповідали, а тепер поговоримо про те, які народні засоби допоможуть відлякати надокучливих мошок.

Читати також Сезон кліщів: натуральні засоби, які допоможуть їх відлякати Мошки можуть звикнути до репелентів, тому набагато ефективніше боротися з ними, використовуючи натуральні засоби.

Ось кілька народних рецептів, які допоможуть вам позбутися мошок у квартирі або відлякати їх від себе на вулиці.Для відлякування мошок, комарів і кліщів можна використовувати різні ефірні олії, такі як чайне дерево, евкаліпт, гвоздика, чебрець, герань або лаванда.

Якщо ваша шкіра добре переносить контакт з ефірними оліями, ви можете наносити їх на відкриті ділянки шкіри. У будинку або квартирі можна додавати ці олії в аромалампи та розміщувати їх поряд з відчиненими вікнами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA