Україна телеканал Украина тв шоу Україна

Шоу-детектив «МАСКА»: головний убір для Троянди створювали понад 300 годин

Сейчас читают: 522
liza.ua

Грандіозне шоу-детектив «МАСКА», яке готує канал «Україна», вразить глядачів небувалою секретністю та неймовірними костюмами.Одна загадкова знаменитість з’явиться на сцені проєкту в розкішному костюмі Троянди, сам лише головний убір якого робила ціла команда майстрів.Розкішний бутон із десятка пелюстків – це лише частина образу чарівної Троянди.

Та за словами художника з костюмів проєкту «МАСКА» Назара Дідика, це дуже кропітка робота, адже кожну пелюстку створюють окремо зі спеціального матеріалу.

Матеріал цей пластичний, що дозволяє зробити елементи потрібної форми та величини. Кожну пелюстку видувають під температурою і витримують у спеціальних боксах, щоб вона тримала форму.«Потім ми складаємо пелюстки в одну фігуру, закріплюємо, дивимося, яка виходить форма.

Якщо нам не подобається, розбираємо, знову моделюємо, доробляємо. Тоді знову все складаємо, фіксуємо – дуже важливо кожен листочок покласти на своє місце.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA