езотерика прикмети дзеркало

Не робіть цих помилок: як вішати дзеркало, щоб воно не відбило удачу

Сейчас читают: 992
hochu.ua

Дзеркало здавна вважається своєрідним талісманом для дому. Із ним пов'язано чимало прикмет. Раніше ми писали, що робити, якщо у вас щось розбилося, а тепер розкажемо, куди не можна вішати дзеркала, аби не накликати біди.Дзеркало здатне притягувати і віддзеркалювати різну енергетику.

Саме тому потрібно ретельно продумати, куди його вішати, пише ukr.media. Читати також Які очі — такий і чоловік: езотерики назвали найщедріших Ні в якому разі не можна вішати чи ставити дзеркало навпроти вікна.

Воно буде відбивати позитивну енергію, яка іде в дім. Що ж стосується негативної енергії, — тут навпаки. Вона, завдяки дзеркалу, буде іти в будинок.Справа в тому, що погані вібрації мають зламану, гостру структуру.

Вони не можуть відбитися від дзеркала назад, тому що “чіпляються кінчиками” за краї люстерка.Відбиваючи сонячне проміння, дзеркало закриває портал здоров'я.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA