брюки одяг сукня сорочка базовий гардероб

Що вдягнути? Дизайнери назвали 5 речей базового гардеробу

Сейчас читают: 869
hochu.ua

У кожної жінки має бути одяг, який буде доречним до будь-якої події. Дизайнери називають це базовим гардеробом. Тобто, це універсальний стильний одяг, який ніколи не виходить із моди та гарно поєднується між собою.

Ми уже писали про те, як носити довгу спідницю влітку, а тепер розкажемо, що варто мати у шафі. Дизайнери назвали 5 речей, які вважаються базовими для жінок, пише glavred.info.У шафі кожної жінки має бути місце для довгої сорочки, яка нагадує сукню.

Ця універсальна річ підійде як для офісу, так і на свято, якщо змінити пояс, підібрати взуття і додати аксесуари. @_hellomolly_@_hellomolly_Ще одна річ, яку віднесли до базової, — светр у смужку.

Справ в тому, що смужка завжди у тренді, головне — підібрати її ширину і кількість, аби вона правильно підкреслила вашу фігуру. @glowbuyer@krivtsova.storeДля будь-якої вікової категорії жінок завжди будуть доречними брюки-карго.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA