здоров'я кров

Ніякого солодкого та багато води. Як харчуватися перед здаванням крові на цукор? Відповідає лікар

Сейчас читают: 305
hochu.ua

Навіть для здорової людини важливо час від часу здавати аналіз крові на цукор. Аналіз крові на цукор є важливим методом для перевірки роботи організму, виявлення можливих порушень та навіть серйозних захворювань, таких як діабет.

Читати також Тільки горе грошам: аналізи, які насправді не треба здавати — думка лікаря Щоб отримати максимально точні результати цього тесту, необхідно дотримуватись певних правил перед здачею біологічного матеріалу.

Лікар-ендокринолог Ілона Ханько поділилася деякими рекомендаціями про те, що можна і що не можна їсти перед здаванням крові на цукор.Важливо, що аналіз проводиться лише вранці натщесерце, незалежно від того, звідки береться кров — з пальця чи вени.

Лікар звертає увагу на два основні правила, яких слід дотримуватися перед здачею крові на цукор:Щодо пиття, перед аналізом крові на цукор потрібно і можна пити воду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA