Нью-Йорк Нью-Йорк

Що подивитися на Різдво: п’ять фільмів для святкового настрою

Сейчас читают: 338
womo.ua

Перегляд фільмів під час зимових свят став традицією багатьох родин. Це можливість поринути в атмосферу Різдва, навіть коли настрій зовсім не святковий.

І хоча у січні 2023 року в Україні не буде звичних додаткових вихідних, кінематографісти пропонують до перегляду п’ять стрічок, які допоможуть трішки забути про погані новини. «Компанія на свята» У центрі сюжету цієї романтичної комедії два найкращих друга.

Один переконує іншого вдати його партнером на різдвяній вечері з родиною. Однак під час цієї поїздки їхні плани та почуття змінюються. «Різдвяна спадщина» Головна героїня фільму – молода, амбітна і трохи дивакувата спадкоємиця великої компанії з багатомільйонним статком.

Однак вступити до своїх законних прав виявляється не просто. Щоб донька нарешті змогла розпоряджатися сімейною спадщиною, батько доручає їй доставити спеціальну різдвяну листівку, адресовану своєму колишньому бізнес-партнеру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA