рецепти що приготувати шашлик м'ясо

Шашлик, не виходячи з дому: м’ясо буде смачне, як на грилі (РЕЦЕПТ)

Сейчас читают: 187
hochu.ua

Смачне запечене м’ясо, таке як апетитна буженина, лишилось у зимовому сезоні. Настав сезон шашлику. Однак далеко не у всіх є можливість виїхати на природу і посмажити шашлики.

Однак це не привід відмовлятися від задоволення поїсти смачного м’яса. Шашлик можна зробити прямо на своїй кухні. Підійде будь-яке м’ясо - свинина, яловичина чи курятина.

Якщо є кістки - вилучіть їх. Вам навіть не знадобитися для цього гриль, мангал або шампури - лише духовка. Та ще й не доведеться прати одяг, просякнутий димом.

Як це зробити, розповіли на “Главред”. Читати також Три хитрі способи замаринувати шашлик, щоб м'ясо було ніжним і соковитим: секретні інгредієнти (РЕЦЕПТИ) Читати також Робимо смачний шашлик як у ресторані: секрети для новачків від професіонала Звісно, м’ясо, приготоване таким чином, не матиме запаху багаття, але все ще буде смачним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA