гроші прикмети забобони

Секрети багатства: як правильно позичати і віддавати борги

Сейчас читают: 271
hochu.ua

Гроші люблять рахунок і своє місце. А ще здавна наші пращури вірили прикметам, які стосуються фінансової стабільності і багатства.

Раніше ми писали, чому грошова жаба має 3 лапи, а тепер розкажемо декілька секретів про борги та їхнє повернення.Повертати борг і давати позику потрібно також правильно, адже прикмети і забобони з'явилися не просто так, пише pixelinform.com.

Читати також Вибираємо колір жіночої сумки по фен-шуй Читати також Найкращі картини по фен-шуй: сміливо вішайте їх у кімнати Є правило повернення боргу, яке не зашкодить подальшому фінансовому росту.

Віддавайте гроші меншими купюрами. Великі цифри мають сильнішу енергетику — лишіть їх собі. Старайтеся взагалі не віддавати великі купюри, нехай вони будуть вдома, аби стояти “на обороні” фінансового порталу.Нагадаємо, раніше ми писали про камені-талісмани, які здатні захистити навіть від магії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA