помада макіяж губи

Губи, як у топ-моделі: секрети макіяжу для примхливих модниць (ФОТО)

Сейчас читают: 194
hochu.ua

Нафарбувати губи, здається, простіше простого: нанесли блиск або помаду, і готово. Проте губи після такого фарбування можуть зіпсувати весь образ, над яким ви працювали.

Раніше ми писали про те, який макіяж пасуватиме смуглим жінкам, а тепер розкажемо, як правильно фарбувати губи. Читати також Універсальний вечірній мейкап: 4 фішки, які стануть в нагоді кожній жінці Бездоганний макіяж губ залежить не від якості помади чи блиску, і навіть не від того, чи вгадаєте ви із відтінком, який буде пасувати до вашого обличчя.

Аби нафарбувати губи, як у зірок із обкладинок глянцю, потрібно дотримуватися деяких доступних і простих правил. pixabay.comОтож, коли ви починаєте робити макіяж, не забувайте нанести спеціальний праймер і тональну основу на ваші губи.

Робити це бажано пальцями, аби відчувати, чи не забагато фактури накладено. Після цього можна обирати кольорову гаму. Але зачекайте декілька хвилин, аби на губах підсохнув тональний крем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA