премьера Рождество Руслана

Руслана випустила різдвяну музичну історію "Чарівна Пісня" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 930
hochu.ua

Знаменита українська співачка Руслана випустила різдвяний музичний фільм "Чарівна Пісня". Дивіться — у нашому матеріалі. Від самого Світанку Незалежності України музичне святкування Різдва асоціюється з іменем співачки Руслани.

Авторські проєкти співачки завжди створювали особливу атмосферу сімейного свята, об’єднуючи професійних класичних музикантів, славетні гурти та тисячі людей.

25 грудня Руслана презентувала новий музичний подарунок для усіх своїх слухачів.Уміло поєднуючи традиції та сучасність, Руслана започаткувала нову історію музичного українського Різдва, в якому наша неповторна етніка поєднується з різноманітними стилями – класика, хорал, балада.Різдвяна історія від Руслани під назвою "Чарівна Пісня" покликана передати особливий стан, в який занурюється все живе в очікуванні різдвяного дива.У цей Різдвяний час хочеться дарувати один одному чарівні слова і нести Світло.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA