жертва тизер

Режисер Джонні Київський опублікував тизер до фільму «Кривава нафта»

Сейчас читают: 309
womo.ua

Режисер Джонні Київський опублікував тизер до драматичного фільму «Кривава нафта» з саундтреком фронтвумен The HARDKISS Юлії Саніною.

Про це пише УНІАН. «Кривава нафта» – художній фільм-антологія про героїчний опір українського народу під час повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну.

Він присвячений героям та жертвам війни, яку розв’язала росія. Фільм складається з семи короткометражних новел. Кожна новела — історія на реальних подіях.Окрема увага у фільмі приділена питанню колаборації деяких іноземних політиків та бізнесменів з російським агресором.

У стрічці наголошується, що ціна дешевої російської нафти вимірюється не в доларах, євро чи рублях. Вона вимірюється життями українців — жінок та дітей, яких росія вбиває кожного дня зі зброї, виробництво якої оплачують країни, які купляють російські енергоносії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA