Сша Сша

Джонні Депп виграв справу проти Ембер Герд: акторка планує оскаржити рішення

Сейчас читают: 531
womo.ua

Американські присяжні визнали Ембер Герд винною у наклепі на колишнього чоловіка Джонні Деппа у статті, в якій вона стверджувала, що стала жертвою домашнього насильства.

Герд має виплатити Деппу 15 мільйонів доларів компенсації. Водночас 36-річна Герд виграла один із трьох зустрічних позовів проти 58-річного Деппа та отримала 2 мільйони доларів компенсації.

Про це пише ВВС. Справу слухали протягом шести тижнів у суді у Фейрфаксі. І опитування показали, що багатьох американців більше цікавить саме ця юридична драма, ніж війна в Україні чи потенційно історичне рішення щодо абортів, яке має днями ухвалити Верховний суд США.

Відео судового процесу, яке транслювали на телебаченні та наживо у соціальних мережах, набрало мільярди переглядів. Ембер Герд звинуватила Деппа в кількох актах насильства, але не змогла надати переконливих доказів жодного з них.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA