Голлівудський актор та режисер Шон Пенн відвідав Бучу та Ірпінь

Сейчас читают: 176
vogue.ua

Голлівудський актор та режисер Шон Пенн у перший день повномасштабного російського вторгнення перебував в Україні. Він відразу став на наш бік і висловив свою підтримку українському народові.

Тепер актор й активіст, який нині знімає документальний фільм про російсько-українську війну, знову приїхав до Києва. Під час свого візиту він уже відвідав Бучу та Ірпінь, аби на власні очі побачити наслідки злочинів російських загарбників в Україні.

Нагадаємо, що від початку війни Шон Пенн активно підтримує наш народ та спонукає світ допомогти Україні. Наприкінці березня він також приїхав на Львівщину, щоб налагодити роботу своєї благодійної організації в Україні.

У Кракові режисер підписав гуманітарний контракт з мером Яцеком Майхровським, щоб допомагати біженцям. У квітні актор звернувся до мільярдерів з проханням придбати винищувачі та засоби протиповітряної оборони, аби завершити війну, а перед церемонією вручення нагород "Оскар" звернувся до Академії кінематографічних мистецтв і наук з пропозицією дозволити Володимирові Зеленському виступити з промовою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA