рецепти простий рецепт Великдень прості рецепти десерти

Пташине гніздо з безе – смачний рецепт десерту на Великдень 2024

Сейчас читают: 347
womo.ua

Для ідеальної великодньої випічки спробуйте це смачне гніздечко з шоколадного безе, прикрашене маленькими шоколадними яйцями, ніжними збитими вершками та стружкою молочного шоколаду. Інгредієнти:  100 г молочного шоколаду 300 мл подвійних вершків 200 г сиру Фромаж блан 1 ст.л цукрової пудри, плюс додатково для посипання 175 г міні-шоколадних яєць Читайте також: Рецепт великодніх кексів «Шоколадне гніздо» Для безе: 6 яєчних білків 180 г золотистої цукрової пудри 165 г звичайної цукрової пудри 1 ст.л какао, просіяного Спосіб приготування: Щоб приготувати безе, розігрійте духовку до 140°C, газ 1, вентилятор 120°C.

Застеліть велике деко антипригарним папером для випічки й намалюйте олівцем коло діаметром 20 см. Переверніть папір. За допомогою електричного вінчика збийте яєчні білки, цукрову пудру і дрібку солі в чистій сухій мисці на високій швидкості протягом 4 хвилин або до утворення стійких піків.

Додайте цукрову пудру й обережно збивайте до повного розчинення. Збільште швидкість і збивайте протягом 3 хвилин, або поки маса не стане густою, щільною і глянцевою.

Додайте какао і збийте, щоб перемішати. Використовуючи олівцевий кружечок як орієнтир, ложкою викладіть безе на папір у формі гнізда з глибоким заглибленням у центрі, залишаючи боки високими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA