люди контакт характер негатив Нео

Психологія в медіа - що з нею не так?

Сейчас читают: 365
psy-practice.com

В наш час психотерапія і психологія, нарешті, стають все більш визнаними, нормативними та доступними. Нині, можна бачити багато психологів та терапевтів у самих різних напрямках, безліч підходів та методів, і кожен із клієнтів може спробувати різні та обрати той, що найбільше йому підходить.

І здавалося б, це чудово. Проте є інший нюанс, який з цього проростає. Я маю на увазі, так звану медійну психологію. З нею можна зіткнутися в соц.мережах, в ютубі, на рандомних сайтах де сотнями публікуються статті із психологічною просвітою.

І з поширеністю психологічної практики, багато в чому вона підлаштовується під сучасні реалії життя - швидке, насичене, повне різних стимулів.

І все частіше, можна побачити як у тих ж соціальних мережах психологи для залучення клієнтів проводять не психологічну просвіту, пояснюючи якісь часті але загальні твердження, а “психологічну фізкульт хвилинку”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA