люди секс Нео

ПСИХІЧНА ТРАВМА І РОЗЛАДИ ХАРЧОВОЇ ПОВЕДІНКИ

Сейчас читают: 684
psy-practice.com

Як і у випадках зловживання алкоголем і психоактивними речовинами, зв’язок між психічною травмою і розладами харчової поведінки значною мірою пов’язаний із формою поведінки “самолікування”.Люди, які пережили травматичний досвід, часто відчувають безсилля, викликане нездатністю запобігти травматичному інциденту.

Акт свідомого голодування або залучення до очищення, щоб змінити форму свого тіла, є методом, який людина використовує, щоб відновити контроль над власним тілом.

Крім того, беручи участь у цих екстремальних формах поведінки, людина відчуває полегшення від душевного болю, схожого на той, який є результатом вживання наркотиків чи алкоголю, отже розлад харчової поведінки як процес уникнення, цілком логічно розглядати як самоіндуковану дисоціацію.

Іноді розлад харчової поведінки - спроба заповнити порожнечу, внаслідок надзвичайно болючого та жахливого досвіду.Не дивно, що ті, хто пережив травматичні події, часто переходять від однієї форми “самолікування” до іншої, включаючи залежність від способу життя, як-от азартні ігри чи секс, вживання психоактивних речовин, різноманітні розлади харчування та самоушкодження.Люди з розладом харчової поведінки (РХП) дуже рідко просто індивіди з розладом харчової поведінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA