наука медицина онкология здоров'я лікування дослідження

Прорив у лікуванні онкології: винайдено звук, який знищує ракові клітини

Сейчас читают: 565
womo.ua

WPP і Американське товариство клінічної онкології (ASCO) представили проєкт, у якому зафіксували звук знищення ракових клітин за допомогою новаторської технології.

Мета проєкту: підтримати пацієнтів під час їхнього лікування. Gray Health & Wellness запропонувала концепцію надання людям, які лікуються від раку, кращого розуміння того, як їхні ліки чи хіміотерапія можуть безпосередньо впливати на ракові клітини.

Дослідники з Гарвардської медичної школи та загальної лікарні Массачусетса працювали над тим, щоб виділити звук клітин раку грудей і легенів у точний момент клітинної смерті. Читайте також: Прорив у лікуванні безпліддя: вчені знайшли метод лікування ендометріозу Звук вперше прозвучав на щорічній зустрічі ASCO у 2023 році, де учасники конференції мали змогу відчути звук за допомогою станції занурення в прослуховування та переглянути відео, яке демонструє реакцію онкологічних пацієнтів. Читайте також: Усе, що потрібно знати про холеру: симптоми, профілактика, лікування Читайте також: ВООЗ скасувала статус пандемії COVID-19: деталі Венді Лунд, директорка з питань охорони здоров’я компанії WPP, додала: The post Прорив у лікуванні онкології: винайдено звук, який знищує ракові клітини appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA