Сша жінки знаменитості успішна жінка Сша

Прісцилла Преслі: принцеса для Короля рок-н-ролу

Сейчас читают: 998
womo.ua

Елвіса Преслі та його юну наречену вважали однією з найкрасивіших пар Голлівуду, а їхню історію кохання називали казкою. І хоча сімейна епопея не стала довгою і не завжди була красивою та безхмарною, Прісцілла Енн Больєн Преслі і сьогодні згадує про знаменитого музиканта з любов’ю та ніжністю.

Кумир мільйонів Мало хто з американських зірок за свою кар’єру був удостоєний стількох епітетів і порівнянь, як легендарний Елвіс.

Навіть сьогодні достатньо одного імені, щоб стало зрозуміло, про кого йдеться. Елвіс Преслі став королем рок-н-ролу та кумиром для мільйонів шанувальниць Десятки років американці вважали його за ідола, якому поклонялися мільйони шанувальників.

І якщо спочатку він був королем рок-н-ролу, то згодом жодні уточнення стали просто непотрібними. Всім і так було зрозуміло, що Елвіс просто Король, інших таких просто немає. Читайте також: Перші: Кетрін Хепберн, яка випередила епоху й 60 років царювала на вершині Голівуду Скромна школярка Прісцілла народилася в Нью-Йорку 1945 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA