лайфхак полуниця кухня в домі

Полуничний лайфхак: як швидко і без проблем відмити навіть дуже брудні ягоди

Сейчас читают: 386
hochu.ua

Настав сезон полуниці й багато українців вже кілька тижнів поспіль насолоджують чудовим смаком головної літньої ягоди. Більш того, розумні господині вже почали робити запаси на зиму у вигляді або ж просто заморожуючи червоні ягідки.Втім, якщо у вас є власні грядки з полуницею, ви добре знаєте, що значить збирати її після дощу.

У такому разі ще доведеться поборотися за те, щоб з’їсти солодкі ягідки, адже, скоріше всього, вони будуть дуже брудними - настільки, що навіть після 5-хвилинного миття під проточною водою на зубах все ще може скрипіти пісок… На щастя, є простий спосіб виправити цю вселенську несправедливість.

Ним ділиться . Читати також Солодка спокуса: найсмачніший полуничний десерт за 15 хвилин (РЕЦЕПТ) Щоб прибрати весь бруд, включаючи дрібні його часточки, потрібно залити ягоди водою, додати в миску трішечки солі і залишити так приблизно на 10 хв.

Також у миску до полуниці можна додати зовсім трохи оцту - лийнути на око. Звісно ж, після цього солодку ягоду потрібно буде кілька разів ополоснути під холодною проточною водою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA