капуста город поради дачникам добрива підживлення рослин

“Пригостіть” цим капусту на початку серпня - і забудете про “лопухи”

Сейчас читают: 625
hochu.ua

Ми розповідали, як визначити, яких мікроелементів не вистачає томатам. Тепер ділимось переліком речовин, які слід внести під капусту в кінці липня - на початку серпня.Досвідчені дачники знають - без правильно підібраних добрив виростити гарну міцну капусту навряд чи вийде.

Про те, що внести в цей період, розповіли на Ukr.Media. Читати також 10 крутих способів застосування звичайного господарського мила на городі: це справжня знахідка для дачників!

Вносити підгодівлі важливо. Але ще важливіше розуміти, які саме у рослини є потреби залежно від етапу розвитку. В середині та наприкінці літа капусту слід удобрити деякими особливими речовинами, які допоможуть овочу наростити відмінні та міцні качани.Потрібна речовина для розвитку капусти.

Для приготування розчину на відро води беремо лише одну ложку речовини. Для стійкого позитивного ефекту засіб достатньо використати лише один раз.Цією сумішшю слід обробляти ґрунт під капустою кожні півтора тижня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA