Тарас Цимбалюк купальник актор Тарас Цимбалюк

Обраниця Тараса Цимбалюка похизувалася шикарною фігурою на іспанському курорті (ФОТО)

Сейчас читают: 583
hochu.ua

Пара, яка довго лише натякала на свої стосунки, нарешті припинила тримати свій роман у таємниці. Так, актор Тарас Цимбалюк та бізнесвумен Світлана Готочкіна разом з осені 2022 року, але й сьогодні вони виглядають не менш щасливими та закоханими одне в одного.Щоправда, нині у них стосунки на відстані, оскільки Світлана перебуває на відпочинку в Іспанії.

Звідти вона ділиться пікантним контентом зі своїми підписниками в Instagram, яких наразі трохи понад 10 тисяч. Читати також Без особливого сенсу: Тарас Цимбалюк розповів про два нових тату на нозі (ФОТО) Кохана Цимбалюка публікує гарячі фото і відео у бікіні та купається у компліментах, які залишають підписники у коментарях до них.

Так, на одних із нещодавно опублікованих фотографіях Світлана позує у зеленому купальнику, білій сорочці та солом'яному капелюшку.

На них можна добре роздивитися струнку та підтягнуту фігуру бізнесвумен.Чудовий день у дивовижному місці, - підписала фото Світлана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA