Michelle Andrade Nino Basilaya люди позитив Michelle Andrade Nino Basilaya

Michelle Andrade, Lida Lee та інші українські зірки висадили ліс на підтримку акції Greening of the Planet

Сейчас читают: 132
cosmo.com.ua

17 квітня компанія MOZGI GROUP зібрала разом українських зірок та громадських діячів, щоб підтримати глобальну екологічну акцію Greening of the Planet та зробити країну ще зеленішою частиною світу.

Ірина Горова, Michelle Andrade, Позитив, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко, Олег Собчук, Nino Basilaya, Lida Lee, Nikita Lomakin, Андрій Хаят, Анна Трінчер, DJ Nana та інші висадили «зіркові» дерева у Дарницькому районі Києва.

Ірина Горова, Co-founder та CEO Mozgi Group: «Наша група компаній вже другий рік поспіль підтримує ініціативу Greening of the Planet — це важливе питання, яке співзвучно нашої філософії та погляду на соціальну відповідальність.

У цьому році ми вирішили долучити до акції відомих друзів та партнерів, яким також небайдуже майбутнє країни та планети. Адже у публічних особистостей, артистів є можливість голосно говорити про проблеми, які потребують загальнолюдської уваги, і бути почутими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA