Кая Каллас Эстония Политика жінки новини світу успішні жінки Кая Каллас Эстония

Прем’єр-міністеркою Естонії знову стала жінка: подробиці

Сейчас читают: 889
womo.ua

Каю Каллас знову призначили прем’єркою Естонії. Уперше вона стала прем’єр-міністеркою країни у 2021 році. Про це повідомляє видання EER. Читайте також: «Скоро вже буде паска»: як 5-річний тіктокер з Черкащини надихнув українців на креативну рекламу Зазначимо, що за Каю Каллас проголосували 59 парламентарів та 38 виступили проти.

Тепер вона має сформувати новий уряд. Читайте також: Британську кіберспецслужбу вперше очолить жінка Очікується, що в понеділок Кая Каллас представить президенту Естонії список кандидатів на посади міністрів.

Президент має призначити новий уряд упродовж трьох днів. Читайте також: У росії утримують українку, яка відмовилася від паспорта рф Нагадаємо, що вперше Каю Каллас обрали прем’єр-міністеркою Естонії у 2021 році.

Тоді вона стала першою жінкою на цій посаді. The post Прем’єр-міністеркою Естонії знову стала жінка: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA