характер Нео шоубізнес Королівська сім'я

Порядок успадкування британського престолу: хто наступний у черзі після Чарльза ІІІ і Каміли

Сейчас читают: 413
hochu.ua

Вже цієї суботи, 6 травня, відбудеться урочиста коронація Чарльза III, після якої син покійної королеви Єлизавети офіційно зійде на престол.

З цієї нагоди ми пропонуємо вам дізнатися про порядок успадкування британського престолу. Читати також Королева людських сердець: згадуємо історію життя, кохання та смерті принцеси Діани 8 вересня 2022 року з життя пішла королева Єлизавета II.

Її син, Чарльз, успадкував престол у віці 73 років, пробувши в статусі принца Уельського найдовше в історії Сполученого Королівства.

Разом з ним королевою-консортом стала його дружина Камілла.Ви точно хоч раз задавали собі питання, хто який у черзі на британський престол.

Об этом же в других изданиях
takprosto.cc
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили takprosto.cc /11 месяцев назад
lifehelper.one
Мрачный жнец в черном плаще и другие тревожные знаки на коронации Чарльза III, которые показались британцам пугающими lifehelper.one /11 месяцев назад
lifehelper.one
Все говорят о том, что церемонию коронации Чарльза III оформили в цветах украинского флага, но так ли это lifehelper.one /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA