лайфхак догляд за одягом

Попрасований одяг без праски: вирішуємо проблему несподіваними способами

Сейчас читают: 218
hochu.ua

Хтось може дістати з шафи м’яту футболку, одягнути її та без зайвих хвилювань піти у справах. Якщо це не про вас і ваш одяг має бути випрасуваний без єдиної складочки, тоді краще збережіть собі наступні лайфхаки.

Тому що іноді прилад може вийти з ладу в невідповідний момент. Читати також Копійку береже, та ще й натуральний! Готуємо кондиціонер для одягу своїми руками Замінити праску, що вийшла з ладу, можна іншою побутовою технікою.

Наприклад, фен справиться з прасуванням сорочок та суконь. Розкладіть м’ятий одяг на рівній поверхні й направте на нього потік гарячого повітря, тримаючи пристрій за кілька сантиметрів від тканини.

Коли справитесь з однією стороною - переверніть і повторіть ті самі дії з іншою. Щоб процес йшов набагато швидше, можна дещо намочити футболку перед тим, як почати її вирівнювати.Ще один прилад, що стане в пригоді - випрямляч для волосся.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA