Олена Зеленська ЗСУ жінки Олена Зеленська

Понад тисяча жінок у ЗСУ сталм командирками — Зеленська

Сейчас читают: 627
womo.ua

Перша леді Олена Зеленська розповіла, що у лавах Збройних сил України уже понад 1 тисяча жінок стали командирками. Загалом у ЗСУ служать 37 тисяч жінок.

Про це вона повідомила 10 червня на міжнародній конференції «Жінки у конфліктах», що відбулася в Брюсселі. Зеленська під час заходу наголосила, що жінки в Україні сьогодні борються на всіх фронтах і «їх не можна назвати пасивними жертвами». Читайте також: «Мені треба, щоб наші хлопці влучили у ворога»: Як Оксана Місюра поставляє військовим оптику та тактичні аптечки «Більшість наших медиків — жінки.

50% наших підприємців — жінки, і вони працюють, щоб підтримувати економіку», — сказала вона. Також перша леді розповіла про жінок, які стали «справжніми символами нашої війни». «Це Оксана, медсестра з Лисичанська.

Вона продовжувала ходити на роботу й допомагати хворим аж до того моменту, поки сама не залишилася без ніг, потрапивши на ворожу міну… Ліза Чернишенко з Попасної.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA