Нео

Польза бега по вечерам: 5 причин начать вечерние пробежки

Сейчас читают: 672
beauty.ua

По-перше, вечірні пробіжки допоможуть зняти стрес, що накопичився за весь день. Після тренування ти почуватимешся розслабленою, спокійною, втомленою та налаштованою на позитивну хвилю.

Ранкові пробіжки, навпаки, можуть тільки втомити тебе, якщо попереду буде важкий робочий день. Тому на початку дня краще зроби нескладну зарядку або гімнастику для пробудження, а ввечері рушай бігати.Користь бігу вечорами ще й у тому, що худнути за його допомогою набагато ефективніше, ніж із ранковими пробіжками.

Вечірні навантаження допомагають швидко спалювати калорії, накопичені протягом дня. Тому якщо за обідом ти дозволила собі зайве, вечірня пробіжка здатна вирішити цю проблему.Вчені також підтримують ідею вечірнього бігу та аргументують це тим, що саме з 18 до 20 вечора людина перебуває на піку своєї активності.

Тому користь від бігу в цей час буде стовідсотковою, а ефективність набагато вища, ніж у ранкових «аналогів». До того ж, вечірні пробіжки дадуть організму можливість поповнити запаси кисню в крові та покращити циркуляцію, а м'язи, які не були активно задіяні протягом дня, зможуть прийти до тонусу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA