отдых путешествия 8 марта

Подорожувати яскраво у 2021 пропонує Епіцентр своїм покупцям

Сейчас читают: 191
hochu.ua

88 подорожей до Стамбулу, Буковелю та Львова дарує мережа торгових центрів "Епіцентр" своїм покупцям до Міжнародного жіночого дня 8 березня.

Це не лише про вітання та відпочинок, а й про незабутні враження, емоції та любов з крутезними подарунками. Знову і знову Епіцентр пропонує людям розширювати горизонти пізнання своєї країни та світу, а тому проєкти, де можна виграти подорож, стали вже традиційним і улюбленими у мережі.

Зізнаємось, що всі ми вже добряче втомились від вірусів, карантинів та несподівано холодної зими. А тому нашою акцією "Весну святкуй і мандруй" хочемо розбавити будні людей та наголосити, що життя — це не лише робота і турботи, а й відпочинок, враження, спілкування з коханими та рідними людьми.

В попередні роки Епіцентр дарував десятки подорожей для переможців акцій в Європу, Азію ну і звичайно по Україні. Ми і надалі будемо відкривати світ і рідну країну для наших покупців та дарувати їм незабутні враження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA