лайфхак прибирання вдома

Пилюка осідатиме менше: готуємо спеціальний розчин для меблів

Сейчас читают: 963
hochu.ua

Якщо у вас 1 кімната, або вдома живе багато людей, пилюка осідає на меблях значно частіше. Іноді доводиться витирати її двічі на тиждень.

Експерти поділилися секретами, як уникнути такого дискомфорту. Раніше ми писали, як правильно випрати штори у пралці, а тепер розкажемо, як легко боротися з пилюкою.Є легкі та доступні методи боротьби з пилюкою, пише ukr.media.Щоб пил рідше припадав на ваші меблі, приготуйте спеціальний розчин і протирайте їх, змочивши ним ганчірку.

Він не лише ефективно відмиє бруд і пил, а і зробить так, щоб вигляд меблів залишався якомога довше чистим. Читати також Обираємо ідеальний кавун: чому більшість людей робить велику помилку, просто стукаючи по ньому Ті, хто спробував такий варіант, запевняють, що пилюка осідає на меблі значно менше.

Для приготування розчину потрібно декілька компонентів: Читати також Щоб не лише красивий: на що звернути увагу при виборі рушника Змішайте ці інгредієнти в банці, і можна прибрати!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA