Владимир Дантес музыка премьера Владимир Дантес

Першому коханню присвячується: Володимир Дантес випустив ностальгійний кліп «Однокласниця»

Сейчас читают: 228
cosmo.com.ua

Співак і ведучий Володимир Дантес випустив ностальгійний кліп «Однокласниця», присвячений першому коханню. Третій сингл співака — це лірична подорож в безтурботні 2000-ні, шкільні дискотеки і час, коли ми вперше закохувалися, несміливо викурювали цигарки, пробували алкоголь, слухали касети, знаходили порно, заховане батьками в антресолях, і намагалися бути як дорослі.  «Однокласниця» — це зворушлива розповідь про двох закоханих підлітків, в яких глядач може побачити себе і відчути легкий світлий смуток за тим, чого вже ніколи не буде вперше. «Я їхав в машині і подумав про те, що в нашому житті мало чого буде в перший раз.

Чогось такого, чому б я сильно здивувався. Перший поцілунок, від якого у тебе підкошуються ноги, перший «Чупа-чупс», жуйка «Turbo», перевідні татуювання.

У наш час не здивуєшся газованому напою. А тоді «Yupi», кола, кіндер сюрпризи, колекція бегемотиків, політ в літаку, поїздка в інше місто, вихід на сцену — все було неймовірно і в перший раз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA