EVA

Оперативний штаб EVA надав допомогу за 150 запитами волонтерів, органів влади та представників територіальної оборони із 93 міст

EVA
Сейчас читают: 257
womo.ua

За 12 днів війни оперативний штаб EVA надав допомогу за 150 запитами волонтерів, органів влади та представників територіальної оборони із 93 міст та селищ в 22 областях.

На сьогоднішній день 802 магазини продовжують забезпечувати покупців найнеобхіднішим. Актуальна інформація про роботу магазинів оновлюється на сайті EVA.UA Зараз вже понад 50 співробітників EVA задіяні у наданні допомоги (не враховуючи персоналу магазинів).

На сьогоднішній день 802 магазини продовжують забезпечувати покупців найнеобхіднішим. Також у магазинах є опція зняття до 2000 гривень готівки на касі, а торгова націнка на товари зараз у магазинах знижена до мінімально можливих 10%.

Зокрема прибрали торгову націнку на 500 соціальних товарів і розширюємо цей перелік по мірі відновлення поставок від виробників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA